Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
985 Ft
Menny.:db

Rain Bird 10Q spray fúvóka 3 méter fix 90 fok

Ár:
985 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 9 db raktáron
Gyártó: Rain Bird
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 10
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 10Q-MPR
  • fix szórásképű fúvóka
  • 90° öntözési szög
  • 2.1-3.1 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka MPR 10Q 90°, 2,1-3,1m

A Rain Bird MPR fúvókák a fix szórásképű fúvókák közé tartoznak. A szórástávolság és a vízkibocsájtás szabályozására a fúvókákon állítócsavar található, valamint a fúvóka alatt egy szűrő kapott helyet. Az MPR fúvókák legfőbb tulajdonsága az illesztett vízeloszlás, mely megkönnyíti és rugalmassá teszi a fúvókák elhelyezésének tervezését.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 2,1 -3,1 m

Öntözési szög: 90°

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 15°

Vízfogyasztás: 1,00 - 1,50 liter/perc

Színkód: kék

Mivel ez a RAIN BIRD fúvóka MPR 10Q 90°, 2,1-3,1m termék 90 fokos szögben öntözi be a területet, ezért elsősorban sarkokba ajánljuk, illetve minden olyan helyre, ahová ez a szögtartomány adott esetben megfelelő lehet.

A Rain Bird fúvókák MPR típusai megbízható, hosszú távon tökéletesen funkcionáló alkatrészek, melyekkel nem sok gondja lesz a telepítést követően. A kaliforniai cég rengeteget ad termékeinek a minőségére és ez meg is látszik azok keresettségén szerte az az egész világon. Globális szinten több mint 140 országban van jelen a vállalat és termékeiket mindenhol keresik és előszeretettel alkalmazzák professzionális és kezdő kertépítők egyaránt.

A Rain Bird öntözéstechnikai amerikai nagyvállalat termékeinek minőségére már csupán az is garancia, hogy sok évtizedes fennállása alatt több száz szabadalmat nyújtott be, melyek egy-egy szeletében mind-mind megreformálták az öntözőrendszerek iparát. Nem csupán otthoni felhasználású öntözőrendszer alkatrészeket terveznek, hanem élen járnak a mezőgazdasági területek, kereskedelmi komplexumok, stadionok, golfpályák öntözésében is.

Ráadásul azért is érdemes ezt a Rain Bird fúvóka MPR típust választani, mivel ez egy igen takarékos, alacsony vízfogyasztású termék. Egyenletes csapadékeloszlást biztosít. A gyártónak elvi kérdés, hogy olyan termékeket fejlesszen és gyártson, melyek ökológiai és gazdasági szempontból is megállják helyüket.

Az öntözéstechnikában ugyanis a fúvókák és szórófejek területén zajlik a legnagyobb verseny a víztakarékosságot illetően. Minden gyártó igyekszik előrukkolni valami új technológiával, ami hozzásegíti a vásárlókat ahhoz, hogy a hosszú távú öntözés során több maradjon a pénztárcájukban, valamint a környezetet se terheljék meg annyira a víz pazarlásával.