Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
825 Ft
Menny.:db

Rain Bird 15H spray fúvóka 4,6 méter fix 180 fok

Ár:
825 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs készleten, nem rendelhető
Gyártó: Rain Bird
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 31.
Szerezhető hűségpontok: 9
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 15H-MPR
  • fix szórásképű fúvóka
  • 180° öntözési szög
  • 3.4-4.6 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka MPR 15H 180°, 3,4-4,6m

A Rain Bird MPR fúvókák a fix szórásképű fúvókák közé tartoznak. A szórástávolság és a vízkibocsájtás szabályozására a fúvókákon állítócsavar található, valamint a fúvóka alatt egy szűrő kapott helyet. Az MPR fúvókák legfőbb tulajdonsága az illesztett vízeloszlás, mely megkönnyíti és rugalmassá teszi a fúvókák elhelyezésének tervezését.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 3,4 - 4,6m

Öntözési szög: 90°

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 30°

Vízfogyasztás: 5,00 - 7,00 liter/perc

Színkód: fekete

Ez a Rain Bird fúvóka kiválóan alkalmas arra, ha a kertünkben egy adott terület szélét szeretnénk beöntözni, ugyanis egyenletes elosztásban, 180 fokos szögben szórja a vizet. A fekete színkód jelölés kiválóan megkülönbözteti a más, hasonló fúvókáktól. Ez a megkülönböztetés a szórási szögtartományra és a távolságra vonatkozik, így ha egy elemet cserélni kívánunk a kertben, azonnal beazonosíthatjuk, hogy milyen alkatrészt szeretnénk milyenre cserélni.

Ezek az MPR fúvókák belső menetesek, így bármely gyártó külső menetes szórófejházával kiválóan szerelhetők. Ebbe természetesen beletartozik a Rain Bird Uni Spray és 1800-as típusú szórófejház is.

A kettős kiömlésű fúvókatípus azt jelenti, hogy két fúvókanyílás található a szerkezeten. Így kapjuk meg a 180 fokos öntözési szögtartományt. A szórási távolság egyébként akár 25%-kal csökkenthető a már említett sugárállító segítségével. Ez azonban a szórásképen nem fog változtatni.

Mivel ez a termék dupla fúvókaréses, ezért a közvetlen környezetét is sokkal egyenletesebben képes beöntözni.