Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
825 Ft
Menny.:db

Rain Bird 8H spray fúvóka 2,4 méter fix 180 fok

Ár:
825 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Rain Bird
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 9
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 8H-MPR
  • fix szórásképű fúvóka
  • 180° öntözési szög
  • 1.5-2.4 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka MPR 8H 180°, 1,5-2,4m

A Rain Bird MPR fúvókák a fix szórásképű fúvókák közé tartoznak. A szórástávolság és a vízkibocsájtás szabályozására a fúvókákon állítócsavar található, valamint a fúvóka alatt egy szűrő kapott helyet. Az MPR fúvókák legfőbb tulajdonsága az illesztett vízeloszlás, mely megkönnyíti és rugalmassá teszi a fúvókák elhelyezésének tervezését.

A RAIN BIRD Fúvóka MPR 8H 180°, 1,5-2,4m típus a könnyebb azonosíthatóság érdekében színkódot kapott, csak úgy mint a többi hasonló Rain Bird fúvóka. A már említett módon a szórási távolságot 25%-kal csökkenthetjük. Ezt egy rozsdamentes állítócsavar eltekerésével érhetjük el. Mivel prémium minőségű termékről van szó, ezért a szóráskép nem fog változni, még ha a távolságot változtatjuk is.

Az MPR típusú fúvókák jól bírják a szennyezett vizet, a szűrő alkalmazásával azonban minimalizálhatjuk az eltömődés veszélyét. Ajánljuk az alkatrész alatt elhelyezett szűrő mellett egy központi szűrő beillesztését is a rendszerbe.

Mivel a szóráskép fix (180 fok), ezért nem kell bajlódnunk annak beállításával. Ez sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a telepítést, csupán meg kell találnunk az ideális helyet az elem számára. Ez a termék egyaránt használható 1800-as és UNI-Spray típusú szórófejházakhoz.

A Rain Bird a kategóriában prémium minőségnek számít, termékeit világszerte keresik, elérhetőek több mint 140 országban. Az intelligens vízhasználat elkötelezett híve a cég, célja, hogy a lehető legkevesebb vízből a lehető leghatékonyabb öntözést elérő rendszereket hozzon létre. Éppen ezért ennél a terméknél is elmondható, hogy igen gazdaságos.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 1,5 -2,4 m

Öntözési szög: 180°

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 15°

Vízfogyasztás: 1,00 - 2,00 liter/perc

Színkód: zöld