Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
765 Ft
Menny.:db

Rain Bird 8Q spray fúvóka 2,4 méter fix 90 fok

Ár:
765 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 24 db raktáron
Gyártó: Rain Bird
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 8
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 8Q-MPR
  • fix szórásképű fúvóka
  • 90° öntözési szög
  • 1.5-2.4 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka MPR 8Q 90°, 1,5-2,4m

A Rain Bird MPR fúvókák a fix szórásképű fúvókák közé tartoznak. A szórástávolság és a vízkibocsájtás szabályozására a fúvókákon állítócsavar található, valamint a fúvóka alatt egy szűrő kapott helyet. Az MPR fúvókák legfőbb tulajdonsága az illesztett vízeloszlás, mely megkönnyíti és rugalmassá teszi a fúvókák elhelyezésének tervezését.

A Rain Bird fúvókák magas minőséget képviselnek a területen. Prémium kategóriás gyártóról van szó, mely nem elégszik meg a középszerű termékek gyártásával, minden fejlesztésével az innovációra és a lehető legtakarékosabb, gazdaságosabb rendszerelemek létrehozására törekszik.

Ez a RAIN BIRD Fúvóka MPR 8Q 90°, 1,5-2,4m fix öntözési szöggel rendelkezik, ez azonban jóval egyszerűbbé teszi annak telepítését. Nem kell bajlódnunk a szög beállításával, csupán a megfelelő helyre kell helyeznünk a terméket. Bár az öntözési szög fix, de a szórási távolságot igény szerint csökkenthetjük 25%-kal. Ezt a szerkezet tetején található rozsdamentes csavar eltekerésével tehetjük meg. Ebben az esetben sem változik a szóráskép.

Ez a Rain Bird fúvóka optimális méretű vízcseppeket szór a megadott területre. Az öntözés egyenletes, minden oldalon egyenlő mértékben távozik a víz a fúvókából. Éppen ezért a terület nem lesz sem túl-, sem alulöntözve. A termék zöld színkódot kapott, ami segít nekünk abban, hogy beazonosíthassuk a kertben a többi között. Így csere, karbantartás, tisztítás esetén könnyű dolgunk lesz, tudni fogjuk, hogy melyik fúvókának milyen színkóddal kell rendelkeznie.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 1,5 -2,4 m

Öntözési szög: 90°

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 15°

Vízfogyasztás: 0,50 - 1,00 liter/perc

Színkód: zöld