Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.855 Ft
Menny.:db

Rain Bird M-25 nyomáscsökkentő Max 1,75 Bar 3/4 " BB

Ár:
5.855 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100013 db raktáron
Gyártó: Rain Bird
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 59
  • nyomáscsökkentő
  • 1.75 bar
  • m-25
  • 3/4" csatlakozás
  • földfelszín alá is telepíthető

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Nyomáscsökkentő M-25 1,75Bar BM 3/4"

Fix értékre beállított nyomáscsökkentő, mely a kimenő nyomást 1,75 bar-ra korlátozza le. Kiválóan alkalmas csepegtető- és mikroöntöző rendszerekhez, mivel a csepegtető szerelvények nem bírják a magas nyomást. Kiválóan szerelhető KPE és LPE idomokkal is.

Műszaki adatok:

kimenő nyomás: fix 1,75 bar

bemenő nyomás: max. 7 bar

csatlakozás: mindkét végén 3/4" belső menet

vízhozam: 7,4 - 83 liter/perc

földfelszín alá is telepíthető

Ez a RAIN BIRD nyomáscsökkentő M-25 1,75Bar BM ¾”- os fizikai paraméterekkel egy kiváló termék, mely hosszú távon lesz aktív tagja öntözőrendszerének. A csepegtetőrendszereknél nagyon fontos, hogy lecsökkentsük a hálózati víznyomást a megfelelő szintre. A fentebb leírtak alapján, a lágy polietilén csövek, idomok, csepegtetőcsövek, valamint polietilén csapok ugyanis nem bírják el a hálózati vízgerincben uralkodó magas víznyomást.

Fontos megjegyezni erről a Rain Bird nyomáscsökkentő termékről, hogy éppen úgy telepíthető szelepdobozokba, szelepaknákba, mint a földfelszín alá, vagy fölé. A háza a szerkezetnek ellenáll a külső fizikai behatásoknak, így a talajszint alatti és fölötti viszontagságokat is elviseli.

Mivel a két végén ¾”-os belső menetes csatlakozással rendelkezik, ezért olyan további elemeket csatlakoztathatunk hozzá, melyek hasonló mérettel rendelkeznek, csak külső menetesek.