Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.355 Ft
Menny.:db

Rain Bird visszacsapószelep 5004 PLUS szórófejhez

Ár:
4.355 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100009 db raktáron
Gyártó: Rain Bird
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 44
  • visszafolyásgátló
  • RAIN BIRD 5004 PLUS szórófejhez
  • megakadályozza a víztócsákat
  • 2.1 m szintkülönbségig
  • SAM visszafolyásgátló szelep

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Visszacsapószelep 5004 PLUS szórófejhez

Visszafolyásgátló, mely a RAIN BIRD 5004 PLUS szórófejbe könnyedén beszerelhető. A visszafolyásgátló megakadályozza, hogy a nem teljesen sík területen az alacsonyabban lévő szórófejek körül víztócsa keletkezzen, mert az öntözés befejezése után ezekből a szórófejekből kifolyhat a csőben lévő víz.

Egyszerűen szerelhető, a letelepített szórófejekbe akár utólag is beletehetjük.

Ez a visszacsapószelep egy megbízható, hosszú távra tervezett termék, melyet a nagy múltú, szakmában régi motorosnak számító Rain Bird vállalat fejlesztett ki és gyárt. A Rain Bird sok évtizede a piacon van és termékei prémium kategóriásnak számítanak a területen. Roppant effektív és víztakarékos megoldásokat szolgáltat a piac felé az amerikai vállalat, minőségét elismerik a szakmában.

A termék 2,4 méteres szintkülönbségig kiválóan alkalmazható. Nagy előnye, hogy így nem kell földmunkát végeznünk, csupán egyszerűen, pár perc alatt belehelyezzük a szórófejbe a visszacsapószelepet. Lejtős területeken nagyon hasznos a termék és megakadályozza a víznek a kifolyását a szórófejből öntözés után. Ezáltal azt érhetjük el, hogy minimalizáljuk a vízveszteséget, ráadásul a növényzet sem fog kirohadni az állandóan vízzel túlárasztott területeken. Nem utolsó a kényelmi szempont sem, hogy egyszerűen nem kell azzal bajlódnunk, hogy kerülgetjük a tócsákat a kertben, mikor teszünk egy sétát.

Ez a RAIN BIRD Visszacsapószelep 5000 PLUS szórófejhez kiválóan megfelel, de alkalmazhatjuk 5004, 5004 Plus és az 5000 series szórófejekhez egyaránt. A prémium kategóriás Rain Bird visszacsapószelepek szűrővel vannak egybeépítve. Ez minimalizálja számunkra az eltömődés veszélyét a rendszerben. A hálózati víz és kútvíz ugyanis tele van mikroszennyeződésekkel és növényi részecskékkel, azonban központi szűrők és a visszacsapószelepekben található szűrők alkalmazásával megelőzhetjük a problémát. A szűrők meghosszabbítják az öntözőrendszerünk érzékenyebb tagjainak élettartamát.

Ez a termék jól tükrözi azt a szellemiséget, melyben a Rain Bird Corporation fejleszti és gyártja öntözőrendszer alkatrészeit. A cég elkötelezett híve az intelligens vízhasználatnak, folyamatosan igyekszik innovatív megoldásokkal egyre takarékosabbá tenni rendszereit. Olyan nagyszabású területeken használják a megoldásaikat, mint a golfpályák, stadionok, parkok, kereskedelmi komplexumok, farmok és otthoni öntözőrendszerek. Megbízható, stabilan működő elemekről van szó, melyekkel nem lőhet mellé az ember, legyen akár kezdő vagy professzionális kertépítő.