Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MP Rotátor / Rotary fúvókák

Rendezés:

spray fúvóka a spray szórófejek lelke. Több évtizedes műszaki fejlesztés eredménye, mégis egyszerűségével és könnyű kezelehetőségével rabul ejti a legamatőrebb öntözőtelepítőket is. A spray fúvókák mind belső menetesek és egy méret szerinti szűrő is jár hozzájuk, amelynek célja megakadályozni, hogy szennyeződés kerüljön a kilövő nyilásba. A spray fúvókák szórófejekbe történő telepítésénél feltétlenül ügyeljünk arra, hogy a fúvókát ütközésig tekerjük be, így megőrizhetjük az általunk oly áhított optimális szórásszöget. A spray fúvókák a szórási szögek széles skáláját lefedik, 0°-tól 360°-ig. Kínálatunkban megtalálhatóak a Hunter fix- és állítható szórásképű fúvókái, valamint a Rain Bird változthatható nyílású (VAN és HE-VAN) és fix szórásképű (MPR) spray fúvókái is. A Hunter spray fúvókákhoz a Hunter Pro-Spray és PSU szórófejházakat, a Rain Bird spray fúvókákhoz pedig a Rain Bird 1804 szórófejházat ajánljuk.

Spray fúvókák tekintetében a Hunter és a Rain Bird amerikai nagyvállalatok fej-fej mellett vezetik az öntözéstechnikai piacot, mint az iparág éllovasai. Diktálják a piaci trendeket, nem követik azokat és sok évtizede jelen vannak már a szakmában. Több száz szabadalmat nyújtott be az elmúlt évtizedek alatt mindkét cég és folyamatos innovatív megújulásuknak köszönhetően a legkorszerűbb termékekkel szolgálnak évről évre vásárlóiknak és partnereiknek.

Ebben a termékkategóriában azon megy főként a versengés, hogy ki tud víztakarékosabb fúvókát tervezni és gyártani. Mindkét vállalatnál cégpolitikának és globális szintű küldetésnek számít a fenntartható vízfogyasztás és öntözéstechnikai megoldások kifejlesztése. A Hunter Pro-Spray és PSU termékek kitűnő példái a korszerű és takarékos öntözéstechnikai megoldásoknak, melyek hosszú távon megbízhatóan és strapabíróan működnek. Ugyanígy a konkurens Rain Bird cég MPR, Van, és HE-VAN termékei is kiváló választásnak bizonyulnak. Nálunk csak olyan terméket talál, melyek a minőséget képviselik, úgy választottuk össze termékkínálatunkat, hogy azokat akár mi is használnák, illetve telepítenénk a kertünkbe. Bátran ajánljuk hát bármelyik spray fúvókát az itt találhatóak közül.

Öntözőrendszer szakáruházunkban mindenféle beállítási funkcióval és paraméterrel rendelkező spray fúvóka megtalálható. Válasszon öntözési szögtartomány szerint, öntözés sugara szerint, vagy elviselt nyomás alapján, termékarzenálunkban minden helyet kap. Nincs olyan terület, illetve terepviszony, ahol megoldhatatlan probléma lenne az öntözés, köszönhetően a korszerű technológiának. Ha bármilyen kérdése van, hogy milyen szórófejet telepítsen, azt hogyan is tegye egészen pontosan, vagy hogyan állítsa be szórófejét, hogy tisztítsa, vegye ki a szűrőt, stb, nyugodtan kérdezze meg egyik kollégánkat, írjon, vagy telefonáljon, állunk rendelkezésére. Szakembereink a termékek és az öntözéstechnika mély és naprakész ismeretével felvértezve ajánlanak Önnek megfelelő fúvókát, mellyel a legvíztakarékosabb és leghatékonyabb módon végezheti el az öntözést. Legjobb tudásunk szerint választunk Önnek ár-érték arányban megfelelő terméket, mellyel kiegészítheti és tökéletesítheti rendszerét.