Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spray szórófejek

Rendezés:

spray szórófejek speciálisan fix szórásképű szórófejek, amelyek a szórási szög teljes felületén juttatják ki az öntözésre szánt vizet. A spray szórófejeknek fix szórásképű és állítható szórásszögű típusa is létezik, különbséget csak abban találunk, hogy a fix szórásképű spray szórófejek kevesebb vizet fogyasztanak, mint az állítható szórásszögű szórófejek. A spray szórófej családnak nagy előnye, hogy viszonylag kis távolságban, változatos terepviszonyok mellett is hatékonyan alkalmazható. Kínálatunkban megtalálhatóak mind a Hunter, mind a Rain Bird legnépszerűbb spray szórófejei, úgy mint a Pro-Spray, a PSU vagy éppen a Rain Bird 1804, melyek a fix szórásképű spray szórófejek közé tartoznak. A Pro-Spray és PSU szórófejeket pedig használhatjuk a Hunter csúcsminőségű, víztakarékos fúvókáival, a ROTATOR fúvókacsaláddal.

Ebben a termékkategóriában nagy innovációs versengés folyik az öntözéstechnika éllovasai között. Így a Hunter és a Rain Bird amerikai nagyvállalatok is folyamatosan arra törekednek, hogy minél hatékonyabb és minél víztakarékosabb szórófejeket tervezzenek és gyártsanak. Hiába tervezzük meg tökéletesen és precízen öntözőrendszerünket, hiába szereljük és telepítsük azt a legnagyobb gonddal és odafigyeléssel, ha nem vásároljuk meg a megfelelő szórófejeket, vagyis azon termékekből nem a minőséget választjuk, mely vízkivezetési pontként funkcionál.

spray szórófejek telepítése nem bonyolult és beállításuk sem igényel kertészmérnöki diplomát, vagy előképzettséget. A Youtube-ról pillanatok alatt leleshetjük, hogy hogyan végezzük el a szórófejek paraméterezését úgy, hogy azok a lehető leghatékonyabban működjenek és minimalizáljuk a vízveszteséget.

fúvókák esetében a következő szempontok szerint választhatunk: öntözési sugár (mekkora távolságra visz el a fúvóka által kilövellt víz), működési nyomástartomány (az az intervallum, mely meghatározza, hogy mekkora nyomást engedhetünk a fúvókára), ajánlott nyomás (a pontos meghatározása az ideális nyomás mértékének), öntözési szög (felülnézetből nézve a beöntözött szög), vízfogyasztás (liter / percben megadott érték), kilépési szög (a vízsugárnak a földdel bezárt szöge), színkód (a szerkezet jelző színe kívülről). Ezen paraméterek alapján meghatározhatjuk, hogy nekünk egészen pontosan milyen termékre lesz szükségünk kertünk tökéletes öntözéséhez.

Minden itt található spray szórófej kiváló és minőségi termék, a legnagyobb márkáktól az öntözéstechnika világában. A már említett Hunter PSU, és Pro-Spray termékek különösen nagy népszerűségnek örvendenek az egész világon, csak úgy mint a Rain Bird 1804-es típus. Ezek mind-mind olyan megbízható termékek, melyek minőségéért garanciát is vállalunk és bátran ajánljuk minden kedves vásárlónknak. Az öntözéstechnika széleskörű, otthoni elterjedése nagyban köszönhető ezeknek a víztakarékos megoldásoknak, amit a szórófejek képviselnek. Spóroljon az vízszámláján amennyit csak tud, válasszon az itt található termékek közül!