Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
6.690 Ft
Menny.:db

Azud lamellás szűrő 5/4" 130 mikron - szivattyúhoz

Ár:
6.690 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100004 db raktáron
Gyártó: Azud
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 67
  • Lamellás filter szűrő
  • 5/4”-os csatlakozás
  • 100/120 mesh

Leírás és Paraméterek

Szűrő lamellás 5/4" 100/120 mesh, 5 m3

Ez a szűrő lamellás betéttel rendelkezik, de elérhető áruházunkban ezen kívül még az acélbetétes változat is. A csatlakozási méreteket tekintve megtalálható öntözőrendszer alkatrész kínálatunkban az 1”-os, ¾”-os és az 5/4”-os változat is.

Ezek a szűrők lamellás, vagy acél betéttel rendkívül fontos tagjai öntözőrendszerünknek. A hálózati vízben rengeteg a mikroszennyeződés, még ha alaposan meg is tisztítják azt. Elkerülhetetlen, hogy az öntözőrendszerünkbe belekerüljön valamennyi ezekből a részecskékből, így hát fontos egy ilyen szűrő berendezésnek a közbeiktatása. Ezzel megóvjuk az értékes öntözőrendszer alkatrészeinket, úgy mint a mágnesszelepeket, szórófejeket és fúvókákat, melyekben hosszú távon ezek a növényi részecskék, homokszemek és egyéb szennyeződések kárt tehetnének. Csupán pár ezer forintos kiadásról van szó ezeknél a szűrő berendezéseknél, de érdemes megfontolni a megvásárlásukat, hogy óvjuk a rendszer többi elemét.

Ez a termék egy rendkívül megbízható és hosszú távon tökéletesen funkcionáló szerkezet.

Az alábbi előnyökkel bír: Minőségi és biztonságos szűrést nyújt. Maximalizálva van benne a szűrési terület, így a legnagyobb felületen veszi fel a szennyeződéseket az átáramló vízmennyiségből. Ezen felül pedig minimalizálták a fejlesztők a karbantartási igényt, tehát a lehető legkevesebbet kell azzal foglalkoznunk, hogy ezt az öntözőrendszer alkatrészt karbantartsuk, tisztítsuk.

A szerkezet felépítése igen robusztus, a ház és a fedő rész műszaki műanyagból készült, ami igen ellenállóvá és időtállóvá teszi azt. A záró rendszer csavarmenetes, ezáltal kiválóan működik a szűrő alacsony és magas víznyomás esetén is egyaránt.

A tömítés nem a testben, hanem a fedőben van elhelyezve. Ez egy nagyon praktikus kialakítása az alkatrésznek, ugyanis karbantartáskor, tisztításkor nem fogjuk elhagyni a tömítést, illetve az nem is fog elhasználódni. A kiegészítő csatlakozás segítségével levezethetjük a vizet, hogy normalizálhatjuk a víznyomást a testben.

A szűrő kezelése roppant egyszerű, csak úgy, mint a telepítése. Nem igényel extra szerszámot, vagy eszközt, kézzel el lehet végezni a kezelést. Az utolsó érv a termék mellett pedig, hogy ellenálló a kemikáliákkal szemben.