Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.985 Ft
Menny.:db
Termék címkék: kiemelt

Weitech hálózati ultrahangos szúnyogriasztó (50 m2) - beltérre

Ár:
5.985 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 60
  • Ultrahangos
  • szúnyogriasztó
  • hálózati
  • 50 m2

Leírás és Paraméterek

WEITECH Ultrahangos szúnyogriasztó hálózati

A készülék a gyártó egyik legmegbízhatóbb terméke, amelyet kifejezetten szúnyogokra fejlesztettek ki. Ez a rovar rendkívüli módon meg tudja keseríteni az emberek életét azáltal, hogy részben zümmögésével részben a csípésével megzavarja a pihenés nyugalmát. A készülék úgy gyakorol hatást a rovarra, hogy hangot bocsát ki, amely a hím szúnyog hangját imitálja. ez riasztólag hat a vérszívó nőstény szúnyogokra és távoltartja őket a védendő területtől. Érdemes a készüléket nyílászáró közelében elhelyezni, így azt is meg tudjuk akadályozni, hogy az említett rovar velünk egy légtérbe jusson.

A készülék hálózatról használható és a hangerő szabályzó gomb segítségével tudjuk a hangerőt állítani. Ajánlatos nappal a magasabb, éjjel pedig az alacsonyabb hangerőt használni.

A WEITECH Ultrahangos szúnyogriasztó hálózati működéssel kiválóan alkalmas beltéri használatra. Helyezzük el bármelyik szobában, akár a gyerekszobában is. Nem jelent veszélyt gyermekekre sem.

Tulajdonságok:

  • 50 m2-ig tökéletes védelmet biztosít
  • Hangerő-szabályzóval van ellátva
  • 220 Volt-os feszültséggel üzemel
  • 50 Hz-es hangmagasságot bocsát ki
  • Semmiféle kemikáliát és méreganyagot nem tartalmaz, így használata tökéletesen biztonságos.

Használata: A hangerő beállító gombjával hozhatjuk működésbe a szerkezetet Ez a szúnyogriasztó tehát hatásosan üldözi el az adott területről a szúnyogokat, megkímélve minket az általuk okozott kellemetlenségektől.

A WEITECH cég irányelvének tekinti a környezet védelmét, káros kemikáliák és méreganyagok használatának a mellőzését és a biztos, hatékony, hosszú távú teljesítményt. Minden elektromos berendezése és terméke megfelel az európai szabályozásoknak és megbízhatóan, biztonságosan látják el feladataikat.

Típusa Elektromos riasztó