Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.930 Ft
Menny.:db

Protect vakodriasztó golyók (50 db)

Ár:
3.930 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100056 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 40
  • minimum 3 hónapig hatásos
  • járatba kell helyezni
  • vakondmentes területre megelőző hatás
  • a terület közepétől körben kiindulva alkalmazandó

Leírás és Paraméterek

A kertek, parkok, füves területek, veteményes nagy ellensége a vakond. A vakondtúrások tönkreteszik a szép zöld pázsit összképét, ráadásul a földtúrók kikaparják elültetett zöldségeinket, gyümölcseinket, virágainkat.

Ez a vakondriasztó golyó 50db-os kiszerelésben kiváló megoldás erre a problémára. A hagyományos vakondriasztók és vakondcsapdák közül ez egy megbízható és biztos módszer. Azért is jó, mert aki humánus módon szeretne megszabadulni a vakondoktól, azaz nem szeretné csapdába ejteni őket vagy méreggel elpusztítani őket, azoknak ez a módszer tökéletes lesz vakondok ellen. Ez a vakondriasztó ugyanis nem pusztítja el az állatot, csupán a szaglására hatva elkergeti azt, jó messzire.

A vakondjáratok azért is ártalmasak kertünkben, ugyanis a mezei pockok és egyéb rágcsálók előszeretettel közlekednek bennük. Emellett pedig a kerti növényeink alatt futó vakondjáratokban mászkáló kártevők megrágcsálják növényeink gyökereit, tönkretéve így azokat. Így egy legyet üthet két csapásra.

Alkalmazása: Amennyiben vakondtúrások jelennek meg kertjében helyezzen egy-két golyót a vakondtúrásoknyílásába a kertjében. Kezdje a kezelést a terület közepe felöl a szelek felé haladva. Folytassa míg a terület vakondmentes nem lesz,.

Megelőző alkalmazása: Vakondmentes területünk határán helyezzünk egy ásó segítségével max 1-2 méterenként egy vakondriasztó golyót a talajba.15cm mélysébe ,így megakadályozhatjuk a vakondok jelenlétét a kertek területén. A termék talajszerkezetétől függően kb3-6 hónapig fejti ki hatását. 

Típusa Távoltartók, riasztó anyagok