Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egér - etetődobozok

Az egércsali-dobozok olyan speciális eszközök, amelyeket a rágcsálóirtó szerek ellenőrzött kijuttatására használnak, és amelyeket az egérpopulációk biztonságos kezelésére terveztek, mind beltéren, mind kültéren.
Rendezés:

Gyakori kérdések az egércsali állomások, egéretető bokszok kapcsán

Melyek az egércsali állomás jellemzői?

Az egércsaliállomások beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, időjárásálló kemény műanyagból, például polipropilénből készülnek, és könnyen tisztíthatók. Úgy tervezték őket, hogy megvédjék a rágcsálóirtó szereket az időjárási elemektől, például az esőtől és a napfénytől, biztosítva az egérméreg gazdaságos és biztonságos kijuttatását.

Hogyan biztosítja a biztonságot az egércsaliállomás?

Az egércsaliállomások kialakítása biztosítja, hogy csak az egerek férjenek hozzá a dobozban lévő méreghez, így korlátozva annak kockázatát, hogy a nem célzott állatok vagy a gyermekek kapcsolatba kerüljenek a mérgező anyagokkal.

Az egércsaliállomások tartósak és időjárásállóak?

Igen, ezek a dobozok UV-stabilizált anyagokból és robusztus műanyag falakból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy teljes mértékben működőképesek legyenek a szabadban, és hosszú ideig ellenálljanak a különböző időjárási körülményeknek

Megoldható-e az egércsaliállomás biztonságos lezárása?

Sok egércsaliállomás zárómechanizmussal van ellátva, amely kulccsal rögzíthető. Ez a funkció segít megakadályozni az illetéktelen hozzáférést a doboz tartalmához.

Hogyan működik az egércsaliállomások kültéri elhelyezése?

A csalétekállomások kültéri elhelyezésekor fontos, hogy olyan területekre helyezzük el őket, ahol az egerek valószínűleg aktívak, ugyanakkor távol a közvetlen napfénytől, hogy a csali ne száradjon ki túl gyorsan. Az állomások időjárásálló szerkezete megvédi a csalit az időjárás viszontagságaitól.