Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
555 Ft
Menny.:db

3M zsírcsatlakozó fekete zóna kábelhez

Ár:
555 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100315 db raktáron
Gyártó: 3M
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 6
  • 3M
  • vízálló
  • zsírcsatlakozó 316-IR fekete 30V-ig

Leírás és Paraméterek

3M vízálló zsírcsatlakozó 316-IR fekete 30V-ig

Ez a 3M vízálló zsírcsatlakozó abban lehet nagy segítségünkre, hogy tökéletes jelátvitelt érhessünk el az automata vezérlő egység és a mágnesszelep között. A vezérlőkábelek és a zsírcsatlakozók működési elve a következő:

A vezérlő egységbe először is betápláljuk a programokat, melyek alapján az öntözőrendszer automatikusan el fogja végezni az öntözést. Betápláljuk, hogy milyen gyakran és mennyi ideig történjen az öntözés és körökre, zónákra lebontva tehetjük meg mindezt. Ezek után amint egy program elindul, a kontroller elektromos jelet küld a mágnesszelepnek. Teszi ezt a vezérlőkábelen keresztül, mely összeköti a két öntözőrendszer alkatrészt. A vezérlőkábelen keresztül a mágnesszelep megkapja az elektromos jelet, mely így kiold és elkezdi engedni a vizet a hálózatra, rendszerre. Mikor a program véget ér és az öntözés leáll, ugyanez történik.

A 3M vízálló zsírcsatlakozók megkönnyítik a jelátvitelt a kontroller és a mágnesszelep között. Megnövelhetjük általa a mágnesszelep élettartamát, ami fontos szempont, hiszen ezek az alkatrészek igen értékesek. Ráadásul ha egy mágnesszelep meghibásodik, akkor sok értékes vizet pazarolhatunk el, mire észleljük az adott problémát. A zsírcsatlakozó megóvja a csatlakozást a rozsdásodástól, korróziótól.