Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.840 Ft
Menny.:db

Irritec hollanderes idom 1" KBBB

Ár:
3.840 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Irritec
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 39
  • Hollanderes
  • soros 2T-idom 1" K-B-B-B szürke Gyártó

Leírás és Paraméterek

Hollanderes soros 2T-idom 1" K-B-B-B szürke

A Hollanderes 2T-idom a szelepszerelvények egyik legfontosabb alapeleme, amely kettő darab mágnesszelep telepítését teszi lehetővé úgy, hogy azok egy közös, fix tengely mentén helyezkednek el. Feltételezzük persze, hogy ebben az esetben a szelepszerelvény egyik végén helyezkedik el a bejövő víz bevezető csöve, a másik végén pedig az állandó nyomású gerinc tovább folytatódik. Ha ez utóbbira nincs szükség, akkor a Hollanderes 2T-idom akár 3 mágnesszelep szerelvényezésére is alkalmas. Hátránya, hogy a mágnesszelepek kötött módon, egy síkban helyezkednek el, így a szerelés folyamán korlátozott flexibilitást biztosít számunkra. Mégis könnyű szerelhetősége okán népszerű a telepítők körében.

A Hollanderes idomok és jelen esetben a Hollanderes soros 2T-idom segítségével szakszerűen és rendezetten telepíthetjük a mágnesszelepeinket. Erre azért is van nagy szükség, mivel a mágnesszelepek öntözőrendszerünknek értékes részét képezik és nagyon fontos szerepet töltenek be abban. A szelepdobozban elhelyezve, a megfelelő hollanderes idomok alkalmazásával, bekötésével ajánlott ezeket az alkatrészeket telepíteni.

Ez a hollanderes soros 2T-idom 1" K-B-B-B szürke termék három darab belső menettel és egy külső menettel rendelkezik. Értelemszerűen a külső menetes rész csatlakozik a KPE csőhöz, idomhoz, míg a másik kettőt, vagy akár hármat is a már fent említett módon mágnesszelepeinkhez csatlakoztathatjuk.

A belső menetes csatlakozások esetén nem szükséges a tömítés alkalmazása, míg a külső menetes végénél az idomnak (csak úgy mint bármely más hollanderes, KPE, vagy LPE idom esetében) ajánlott a teflonszalag alkalmazása. A teflonszalagok vízhatlan kötést fognak biztosítani hosszú távon.

A különböző hollanderes soros 2T-idomok közül ez egy rendkívül megbízható és hosszú távon tökéletesen funkcionáló termék, melyet bátran tudunk ajánlani minden kedves érdeklődőnek, kezdő vagy professzionális kertépítőnek egyaránt. Szerelése roppant egyszerű és kézenfekvő, telepítése, cseréje nem igényel különösebb kertészeti előképzettséget. Ezek az alkatrészek KPE műanyagból készülnek, melyek bírják a magas hálózati víznyomást.