Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
620 Ft
Menny.:db

Hunter 17Q spray fúvóka 5,2 méter fix 90 fok

Ár:
620 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 6 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szerezhető hűségpontok: 7
  • fúvóka
  • 17Q
  • 5,2 m
  • 90°
  • szürke

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 17Q (5,2m), 90°, szürke

HUNTER 17Q fúvóka használata akkor jöhet szóba, ha az öntözni kívánt terület szabályos alakú, mérnökileg precízen megtervezett tégla alap vagy négyzet alakú, ahol a sarkokban is a precíz öntözést meg akarjuk oldani.

Előnye: a sarokból való öntözést szabályos formában alacsony vízigény mellett oldja meg.

Hátránya: ha a kialakított keretek, a füves terület körül a 90°-tól bármilyen formában eltérnek, akkor túlöntözés, vagy alulöntözés valósul meg.

Ennek a fúvókának ott lehet még szerepe, ahol a kert kialakítása során a gyepet körülvevő terep tárgyakba valamilyen okból derékszögű beugrásokat alakítanak ki, mert ebben az esetben, csak ez a fúvóka alkalmas arra, hogy gazdaságos vízfogyasztás mellett ezt a feladatot hatékonyan megoldja.

Ez a HUNTER Fúvóka 17Q (5,2m), 90°, szürke színkódot kapott. A színkódok nagy segítségünkre lehetnek, mikor be akarunk azonosítani egy konkrét fúvókát a kertben, mert az cserélni szeretnénk, vagy karbantartani. Minden Hunter fúvóka egy külön színkóddal van ellátva, ami jelzi nekünk annak egyéni technikai specifikációit.

Ez a típus használható bármely szórófejházzal, amely belső menetes fúvókával szerelhető. Ezeknél a termékeknél nagy az átjárhatóság és a kompatibilitás. A szórási szöget nem szükséges beállítanunk, mivel az fix. Ezért használata és telepítése jóval egyszerűbb és kézenfekvőbb. Csupán le kell helyeznünk a megfelelő pontra és már végzi is az öntözést az elvárt módon.

Bár a szórási szöget a fix tartománnyal rendelkező fúvókák esetében nem változtathatjuk meg, az öntözési sugarat viszont igen. Ez 25%-kal csökkenthető, a szerkezet tetején található csavar elfordításával. A termék prémium kategóriás Hunter alkatrész, így a szóráskép nem fog változni. Ez a szóráskép egyenletes és minden oldalon egyenlő módon juttatja ki a vizet. A vízcseppek mérete optimális, biztosítja az öntözendő terület számára a szükséges vízmennyiséget.

A Hunter Industries termékeit bátran ajánljuk minden kezdő és professzionális kertépítőnek. A szakmabeliek jól ismerik a cég nevét, mivel prémium kategóriás gyártóról van szó. Az amerikai nagyvállalat több évtizede van jelen a piacon és folyamatos innovatív fejlesztéseinek köszönhetően az egyik leggazdaságosabb és hatékonyabb alkatrészeket gyártja.

Műszaki adatok:

Ajánlott nyomás: 2,1 bar

Egyenletes vízelosztást nyújt

Szórási távolság: 5,2 méter

Fix szórási szög: 90°

Fúvóka árnyalata Szürke
question_markMaximális szórási sugár 5.2
Szórási szög 90 fok (fix)