Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.360 Ft
Menny.:db

Teco csapos mikro jet szórófej 0-3,3 méter fix 180 fok

Ár:
1.360 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 75 db raktáron
Gyártó: Teco
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 14
  • Mikro Jet szórófej csappal 310mm 180° 0-3
  • 3m

Leírás és Paraméterek

Mikro Jet szórófej csappal 310mm 180° 0-3,3m

A Teco olasz öntözéstechnikai cég kiváló minőségű termékeket és öntözőrendszer megoldásokat tervez és gyárt már több mint tíz éve. Az általuk gyártott alkatrészek megbízhatóak és hosszú távon nyújtanak kiváló funkcionalitást, működést. 

Ez a Teco Mikro Jet szórófej csappal ellátva 180 fokos szögben szórja a vizet a megadott célterületre. A mikroöntözésben használatosak a mikroszórófejek, kisebb zónák, területek beöntözésére. Nem nagy területek, pázsit beöntözésére ezeket az elemeket javasoljuk. Egyenletes vízkibocsátással rendelkeznek és kiváló vízelosztást nyújtanak ezáltal. Beállíthatjuk magunknak azt is, hogy mekkora vízmennyiséget, mekkora sugárban öntözzünk. Ezáltal a rendszer nagyban testreszabhatóvá válik és éppen csak annyi vizet fogunk felhasználni, amennyire növényeinknek szüksége lesz. Alkalmazkodhatunk tehát a Mikro Jet szórófejnek köszönhetően a helyi vízigényekhez.

Maga a fúvóka a leszúrótüskén van rögzítve és csappal van szerelve a szórófej. A szerkezet előre össze van szerelve éppen azért, hogy a telepítése maga már egyszerű és gyors legyen. Kertépítői, kertészeti szaktudás nélkül is beépíthetjük a rendszerbe könnyűszerrel. Általános használata ennek a terméknek a parkosított területeknél, virágágyásoknál, egyes növénycsoportoknál jön szóba. A telepítésnél arra ügyeljünk csupán, hogy a tüskét a tápvezetéktől a megfelelő távolságra szúrjuk le a földbe.

A mikroöntözés és a csepegtetéses rendszerek esetében kiemelten fontos szempont és előny az, hogy víztakarékosan öntözzünk. Mivel ezek a Mikro Jet szórófejek egyenletes vízelosztást biztosítanak, ezért a növények is még egyenletesebben tudják felszívni magukba a vizet. Ezáltal kevesebbet pazarlunk el és kevesebb szivárog el a földbe, talajba.

A mikroszórófejeknek ezen túl az is nagy előnye, hogy mivel kisebb nyomás uralkodik bennük, mint egy normál szórófejben és kevesebb vizet is juttatnak ki megadott idő alatt a célterületre, ezért a párolgási faktor is kisebb lesz. Takarékosabb megoldást kínálnak más módszerekkel szemben. Ezen felül pedig mivel beállíthatjuk az öntözési szögtartományt és távolságot, elérhetjük, hogy kimondottan a növények gyökérzónájához jusson a víz, amely azt így a leginkább képes lesz hasznosítani.