Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
335 Ft
Menny.:db

Poliext KPE egyenes átmenet 25 mm 1/2" KM

Ár:
335 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100004 db raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 4
  • egyenes átmenet
  • 25 mm x 1/2″
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE átmenet KM 25mm x 1/2"

A KPE idomok azok az idomok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a KPE csöveket összekössük egymással, valamint a KPE csövekre telepítsük az öntözéstechnika különböző elemeit és alkatrészeit (pl. mágnesszelep, kerti csap). A különböző méretű és átmérőjű KPE csövekhez különböző méretű KPE idomok illenek (pl. 25-ös KPE csőhöz 25-ös KPE idom). A nálunk kapható KPE idomok ún. nagy nyomású idomok, amelyek 16 bar nyomást is képesek elviselni. Laikus által is kézzel könnyen szerelhető, azonban ajánlott az idomok svéd fogóval történő utánhúzása a biztonság kedvéért. A KPE idomok az öntözőrendszerek tetszés szerinti átalakítását, variálhatóságát, megoszthatóságát teszik lehetővé. Kínálatunkban megtalálhatóak a különböző méretű KPE átmenet idomok, T-idomok és könyökidomok, valamint a különböző nyeregidomok (más néven megfúrós idomok vagy béklyók), melyek segítségével kijelöljük a KPE csövön a szórófejek helyét - használatával a KPE csövön kialakított lyukon a kijuttatott vízmennyiséget a telepített szórófej fogja hasznosítani.

Ezen idomok segítségével elágaztathatjuk a víz útját, elfordíthatjuk a csőrendszert 90 fokban merőlegesen, vagy éppen összetoldhatunk két csövet. Az öntözőrendszer és a kert felülnézetes tervrajza alapján egyértelműen láthatjuk, hogy milyen KPE idomokra lesz szükségünk a telepítés során.

A T-idomok által elágaztathatjuk a víz útját, a KPE könyökidomok elfordítják azt valamelyik irányba. Az is megoldható, ha el szeretnénk zárni valahol a vizet, lezárni a rendszert, ebben az esetben egy záróelemet kell alkalmaznunk. Az átmenet idomokkal átmenetet képezhetünk különböző átmérőjű elemek, csövek, alkatrészek között, a toldóval pedig szimplán csak megtoldhatjuk ezeket. Egy jól megtervezett és márkás alkatrészeket tartalmazó öntözőrendszer esetében érdemes az ilyen elemekre is odafigyelni és jó helyről rendelni őket. Nehogy elrepedjenek a nagy víznyomástól, vagy elhasználódjanak, esetleg a külső fizikai hatások, időjárási körülmények kárt tegyenek bennük.