Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.635 Ft
Menny.:db

Hunter MP Rotator MP3500 90-210 fok 9,4-10,7 méter

Ár:
3.635 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100037 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 37
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP3500
  • 10.1-10.7 m
  • 90°-210°
  • világos barna
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP3500 10,1-10,7m, 90° - 210°

A Hunter MP rotátor fúvóka egy speciálisan forgó szórófej, amely az öntözni kívánt felületen 3 szintű vízsugaraival biztosítja a számunkra oly fontos egyenletes lefedetséget. Működése közben impozáns látványt nyújtanak a forgó vízsugarak, amint járják táncukat üde zöld pázsitunk felett.

A Hunter ezen csúcsterméke nemcsak látványos működésével tűnik ki, hanem gazdaságos üzemeltetések is számos előnyt rejt, mivel kis vízfogyasztású, ezért öntözőrendszerűnket gazdaságosabban állíthatjuk össze, kevesebb zónával tervezhetünk és ezáltal sok pénzt takaríthatunk meg. Akár azt is megtehetjük, hogy a régi elhasználódott vízpazarló vá vált spray zónáinkat, ezzel a fúvóka családdal váltjuk ki, mivel a rotátor nagyrészt ugyanabban a tartományban dolgozik, mint a spray fejek. Sokszor azaz előny is társul hozzá, hogy ásás és a szerelvények megbontása nélkül, pusztán a fúvókák cseréjével, az alacsonyabb vízfogyasztású, mégis jobb lefedetségű öntözőrendszer elérhetővé válik. Azt teszi ezt lehetővé, hogy az MP rotátor fúvóka több szórófejházzal is kompatibilis, azokba können beszerelhető. Ma már kijelenthetük, hogy a házikertek öntözése elképzelhetetlen a rotátoros szórófejek használata nélkül.

A Hunter rotátorok esetében az öntözési sugarat más néven a szórási távolságot 25%-kal csökkenthetjük. Tehetjük ezt úgy meg, hogy eltekerjük a rotátor tetején található csavart. Ezáltal azonban a szórás képe nem fog megváltozni.

A HUNTER Rotátor MP3500 10,1-10,7m, 90° - 210° -ig állítható szórásképpel rendelkezik. Mivel ez a termék a piacon elérhető öntözőrendszer alkatrészek közül az egyik legegyenletesebb öntözést és csapadékelosztást biztosítja, ezért a különböző Hunter rotátortípusok megoldást jelentenek erre a problémára.

A kaliforniai cég folyamatosan törekszik az olyan innovatív technológiák kifejlesztésére, mellyel a legtöbbet spórolhatunk az öntözésen és a legtöbb értékes vizet takaríthatjuk meg. Ennek a törekvésnek a Hunter rotátorcsalád az ékes példája. Korszerű, innovatív technológiáról és környezetbarát, gazdaságos rendszer elemekről van szó jelen esetben.

Műszaki adatok:

Szín: világos barna

Öntözési sugár: 10,1 - 10,7 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 90 - 210°

Kijuttatott vízmennyiség: 3,9 - 14,9 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 9 - 13 mm/óra